Lubina á sal.- | ||
Ingredientes: lubina, sal gordo e ovo. Preparación: cúbrese o fondo da fonte de forno cunha capa de sal groso (aproximadamente dun dedo e medio de espesor) e ben extendida, cubrindo por completo o recipiente e sobre a que se coloca a lubina limpa. Prepara-la clara do ovo a punto de neve para mesturala co resto do sal e cubri-la lubina que logo se rocía para humedecela e conseguir que se forme a costra . A fonte introdúcese no forno precalentado á máxima temperatura e se deixa cocer durante dez minutos, tralos que se baixa a 170-180º, deixándose cocer outros 20 ou 25 minutos antes de servila. |
jueves, 5 de enero de 2012
ROBALIZA OU LUBINA O SAL
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Datos personales
- insua
- O BARQUEIRO, A CORUÑA, Spain
- POR QUE UN PUEBLO SE DEBE A SU HISTORIA Y A SUS GENTES
No hay comentarios:
Publicar un comentario